קבלו הצעת מחיר מהירה

אנא מלאו את הפרטים ונשלח אליכם את הצעת המחיר

תודה! ההצעה בדרך אליכם

ביטוח עסק – מדריך והשוואה חברות ביטוח המומלצות ביותר (2024)

ביטוח עסק הוא תחום חשוב מאוד עבור כל עסק, וחברות הביטוח מציעות שלל כיסויים מותאמים אישית. כדי שתוכלו לבחור בספק הטוב ביותר בתחום ביטוח עסק, שייתן לכם שקט נפשי, עשינו עבורכם מחקר ובחרנו את החברות המומלצות ביותר, יחד עם מידע מקצועי שיעזור לכם לדעת מה הכי טוב לכם

קרא עוד

עודכן ב- 29 מרץ 2024

צחי גולן מנחם

צחי גולן מנחם

סוכן ביטוח ומתכנן פיננסי (CFP)

עודכן ב- 29 מרץ 2024

מה הוא סופר-ספק?

ספק שסטנדרט של מצוינות בלתי מתפשרת הוא ערך עליון בתפיסת ההפעלה שלו

ספק שהתחייב, כן כן- התחייב, לתת שירות מעולה לעסקים של אקספרט

ספק שהתחייב לבחון ובמידת האפשר להציע הטבות ייחודיות לעסקים של אקספרט

ספק שממוצע ציון שביעות הרצון שקיבל מלקוחותיו גבוה מ-90%

המחויבות של אקספרט לבעלי עסקים
סופר-ספק
למצוא לכם התאמות מושלמות

באקספרט תמצאו מידע על ספקים מעולים (סופר-ספקים) שעברו בדיקה והתאמה מלאה לצרכים שלכם, בעלי העסקים. בחירה בספק של אקספרט תבטיח לכם פתרון איכותי ולא מתפשר ולעתים קרובות- גם הטבה ייחודית.

קראו עוד על החזון של אקספרט
לימודים
לחלוק אתכם את הידע שלנו

אנחנו מאמינים שידע זה כוח. אחת מן הדרכים בהן בחרנו לעזור לכם, בעלי העסקים, היא באמצעות יצירה של תוכן איכותי, תכליתי וישים כדי שתוכלו לעזור לעסק שלכם לעשות בחירות חכמות ונכונות.

האקדמיה של אקספרט

ביטוח לעסק - 8 החברות המומלצות ביותר

לרשימה המלאה

שימו לב: חשוב שתפנו לסופר-ספקים דרכנו ולא באופן ישיר- ככה תוכלו לקבל יחס ושירות מעולים!

למידע נוסף

ביטוח עסק - פירוט אודות הספקים המומלצים שלנו

עדיין לא דורג

מגדל קבוצת ביטוח, פנסיה ופיננסים שמה דגש על ניהול כספי הלקוחות והענקת ביטחון כלכלי לכ-2.3 מיליון הלקוחות שלה. הקבוצה פועלת בתחומי הביטוח, הפנסיה והגמל. פעילות הביטוח של הקבוצה מתבצעת באמצעות מגדל ביטוח, ופעילות הפנסיה והגמל של הקבוצה, מתבצעת באמצעות חברות הבנות של מגדל ביטוח: מגדל מקפת ויוזמה לעצמאים
יתרונות וחסרונות
פיצ'רים מרכזיים
  • כיסויים המתאימים למגוון עסקים
  • כיסוי מבנה, תכולה וצד ג'
  • ביטוח מודולארי בהתאם לעסק
  • פוליסת ביטוח סייבר
ביקורות משתמשים

עדיין לא דורג

ביטוח ישיר נוסדה לפני 25 שנה עם רעיון שירותי יוצא דופן אז – רכישת ביטוח באופן ישיר וללא תיווך סוכן. ביטוח ישיר היא החברה הראשונה בישראל שאפשרה רכישת ביטוח דרך האינטרנט. החברה מאפשרת לקבל את כל המידע שצריך עד להחלטה בנוגע לביטוח הנכון עבורכם
יתרונות וחסרונות
פיצ'רים מרכזיים
ביקורות משתמשים

עדיין לא דורג

חברת כלל ביטוח מציעה מגוון מוצרים, ביניהם:  ביטוח אלמנטרי, ביטוח בריאות, קרן השתלמות, קופות גמל, פנסיה ועוד, ללקוחותיה הפרטיים והעסקיים. כלל ביטוח משווקת את מוצריה באמצעות כ-1,800 סוכני ביטוח המעניקים שירות איכותי וליווי מקצועי עם כלים דיגיטליים חדשניים המאפשרים קבלת שירות מיידי מכל מקום
יתרונות וחסרונות
פיצ'רים מרכזיים
ביקורות משתמשים

עדיין לא דורג

מדנס היא סוכנות ביטוח עצמאית וגדולה אשר נותנת שירות ביטוחי למאות אלפי לקוחות פרטיים ועסקיים. מה שמנחה את מדנס זו מחויבות למבוטחים, שירות, מקצועיות ללא פשרות וחדשנות. קהילות ועסקים רבים בישראל כמו קהילות עורכי הדין, רופאים, רואי חשבון, חברות הייטק, אדריכלים ועוד בחרו במדנס כספק הנבחר במקצועיות ובניסיון שלו
יתרונות וחסרונות
פיצ'רים מרכזיים
  • זיהוי וניתוח סיכונים ומציאת פתרונות ביטוח לסקטורים מקצועיים
  • ביטוח רכוש
  • ביטוח אובדן רווחים
  • ביטוח אחריות חוקית כלפי צד שלישי
  • ביטוח עבודות קבלניות / הקמה
  • ביטוח חבויות וסיכונים מיוחדים
  • ביטוחים כלליים לחברות ולתעשיה
  • ביטוח סייבר
ביקורות משתמשים

עדיין לא דורג

משה קראוס סוכנות לביטוח היא אחת מסוכנויות הביטוח הוותיקות בארץ. סוכנות הביטוח משה קראוס עובדת עם כל חברות הביטוח בארץ, בדגש על תנאים ייחודיים, הטבות, ומחירים אטרקטיביים. החברה מספקת פתרונות ביטוחיים עבור מגוון רחב של לקוחות ומאמינים בקשר והיכרות אישית עם הלקוחות
יתרונות וחסרונות
פיצ'רים מרכזיים
  • ביטוחים למגוון רחב של עסקים
  • ביטוח תכולת העסק – ריהוט וקבועות, ציוד וכלי עבודה, מלאי עיסקי ו/או תכולה
  • ביטוח צד ג’ – נזקי גוף ורכוש לצד שלישי
  • ביטוח חבות מעבידים
  • ביטוח אחריות מקצועית
  • ביטוח סחורה בהעברה
  • ביטוח אחריות המוצר
  • ביטוח מגוון רחב של מאמנים
ביקורות משתמשים

עדיין לא דורג

א.רוזן סוכנות לביטוח עוסקת בכל ענפי הביטוח כבר שנים רבות. במהלך השנים התפתחו בסוכנות שתי התמחויות ייחודיות ביניהן תחום ביטוח עסקים וביטוח משרדים כולל ידע רב וניסיון. הסוכנות פועלת על מנת להשיג את הכיסויים המתאימים ביותר בתעריפים אטרקטיביים
יתרונות וחסרונות
פיצ'רים מרכזיים
  • גילוי ושקיפות
  • סוכן ביטוח מורשה
  • רואים לנגד עינינו את טובת המבוטח
  • סוכנות ביטוח עצמאית
  • שרות , אמינות ומקצוענות ללא פשרות
ביקורות משתמשים

ביטוח לעסקים: כל מה שכדאי לך לדעת על ביטוח לעסק שלך!

חלק מהצרכים של כל בית עסק זה סוכנות ביטוח טובה שאפשר לסמוך עליה שתתן מענה במקרים של תביעות וסכנות שאותן חווה בית העסק. בדומה למציאות של חיינו, גם עסק במהלך מחזור חייו נתון לסיכונים ורגעי משבר שמאיימים על יציבותו. ביטוח הוא המענה היחיד שמבטיח כי מקור הפרנסה שלך יהיה מוגן כל העת מפני נזקים ואירועים בלתי צפויים. הנה מאמר חובה עם כל מה שחשוב לדעת על ביטוח לעסק – איך לבחור נכון וממה חשוב להיזהר

בשורה התחתונה: פעילותו השוטפת של עסק טמונה ביכולת להגן עליו מפני הסיכונים הרבים והנזקים הכלכליים הכרוכים בהפעלת העסק. בחירת הגוף המבטח והכיסויים הרלוונטיים צריכים להתאים לאופי וסוג העסק, ולהבטיח שיספקו מענה מקיף לכל נזק שעלול לצוץ. רק כך ניתן לעבוד בראש שקט ולהתמקד במה שחשוב באמת – קידום העסק. לפני שאתם עושים ביטוח, כדאי להתייעץ, לקרוא קצת מידע ולדעת שסוכן ביטוח הוא גורם משמעותי מאוד עבור העסק

מהם סוגי הביטוחים לעסקים

ביטוח מבנה – מכסה את מבנה העסק מפני נזקי מזג אוויר, לרבות שריפות ושיטפונות, ואירועים המוגדרים ככוח עליון, כדוגמת רעידת אדמה. על אף שמרבית מהעסקים אמנם פועלים בשטחי מסחר בשכירות, בחלק ניכר מהחוזים מחויב בעל העסק להשיב בתום התקופה את המבנה במצב תקין וזהה לזה שהיה בעת מסירתו.

 

תנאי זה דורש מהשוכר (בעל העסק) להצטייד בביטוח מבנה במטרה להימנע ממצב בו הנכס ניזוק והעלויות הכבדות לתיקון יושתו עליו. חשוב לציין כי כל חוזה שכירות מגדיר באופן שונה את התנאים באשר מי מבין הצדדים, המשכיר או השוכר, יישאו בנזק שעלול להיגרם משיטפון, הצפה וכו'. מנגד, עסקים הפועלים ללא משרדים או לחילופין בחללי עבודה משותפים, אינם נדרשים לרוב לביטוח מבנה.

 

ביטוח אובדן הכנסה – כיסוי הניתן במקרים בהם הנזק שנגרם משבית את פעילות העסק ומוביל לאובדן הכנסה. בעל העסק זוכה לפיצוי על ההפסדים שנגרמו בעקבות הנזק למבנה או הרכוש, כאשר הסכום מחושב בהתאם למספר ימי אובדן ההכנסה עד חזרה לעבודה.

 

ראוי לציין שכל עסק פיזי שחשוף לסיכונים נדרש לביטוח אובדן הכנסה, שכן מדובר בפיצוי שעשוי להוות חמצן כלכלי לעסק הנקלע להשבתת פעילותו ובכך לאובדן כלל הכנסותיו ופגיעה מהותית במוניטין. התנאי לקבלת הפיצוי מחייב את בעל העסק בניהול ספרים וקופה כחוק.

 

ביטוח תכולה – ביטוח המקנה הגנה מפני נזקים לציוד, ריהוט וחומרי הגלם הנמצאים בתוך מבנה העסק או בשטח שהוגדר בפוליסה כמבוטח כחלק מבית העסק (מחסן נפרד, חניה וכו'). לביטוח זה ישנן הרחבות שמקנות כיסוי מקיף יותר הכולל גם את הסחורה המאוכסנת בו. הפיצוי ניתן במקרים של גניבה או נזק הנגרם כתוצאה של שריפה, הצפה וכו'.

 

אופי ביטוח התכולה נגזר מסוג העסק. כך לדוגמה, חנות אלקטרוניקה תידרש לכיסוי משלים של שירותי חשמל שיספק מענה ופיצוי הולם במקרה של קצר והשבתת המכשירים. עסק בתחום המזון, יידרש להרחבה של כיסוי שייתן מענה במקרה של קלקול הסחורה.

 

ביטוח חבות מעביד ("תאונות עבודה") – רבים מהעסקים נדרשים לכוח עבודה לטובת פעילותם השוטפת, אלא שגם בשגרה העובדים חשופים ללא מעט סיכונים – חבלה, פציעה או חלילה מקרים חמורים יותר. אלו חושפים את בעל העסק להוצאות כבדות, כאלה שעלולות במקרים מסוימים לאיים על המשך קיום העסק.

 

סוג ביטוח זה מחויב בחוק ונועד לתת מענה למצב בו העובד נפגע במהלך עבודתו ונדרש לקבל טיפול רפואי, לעיתים גם פיצוי הולם. הביטוח מכסה את כל עלויות אלה, כמו גם מקרים בהם העובד בוחר לתבוע את המעסיק.

 

ביטוח צד שלישי – ביטוח המוכר יותר מתחום הרכב אך נחוץ גם לבית עסק הנדרש לבטח עצמו כנגד פגיעות ונזקים שעלולים להיגרם ללקוחות המזדמנים כאשר הם שוהים בגבולות העסק.

 

ביטוח עסק

 

ביטוח צד שלישי נחוץ בייחוד לעסקים נותני שירות וכאלו המקבלים קהל, שבאופן טבעי חשופים יותר לסיכונים אלו. הביטוח יכסה עלויות תביעה וטיפול בלקוחות שנפגעו מסיבה כלשהי, לדוגמה החלקה או נפילה, בזמן שהותם בעסק. כמו-כן, הכיסוי תקף גם על נזקים שעלולים להיגרם לרכוש הלקוחות מאותו אירוע. חשוב לציין כי במסגרת הביטוח, ניתן להכליל גם את נזקים שעלולים להיגרם בסביבת העסק, לרבות הכניסה, מחסנים וכיוצא בזה.

 

ביטוח סיכוני סייבר – ביטוח המכסה את העסק מפגעי סייבר, שהפכו בשנים האחרונות לדבר שבשגרה. רכיב ביטוחי זה מזכה את בית העסק בפיצוי כספי במקרה של פריצה למידע העסקי, גניבת פרטי לקוחות וכו'. רבות מהחברות מתנות את רכישת הביטוח בהתקנה של מערכות אבטחת מידע.

 

ביטוח אחריות מוצר – פוליסה שנועדה לשפות את בעל העסק בגין אחריותו לנזקי גוף או רכוש שנגרם לצד שלישי כתוצאה משימוש במוצר שמכר או שיווק. מכאן, שביטוח זה מכוון בעיקר לעסקים הפועלים כיצרנים ומשווקים.

 

ביטוח עסק בדירה – בביטוח הדירה הנפוץ מוגדר כי החלקים המיועדים לעסק לא יבוטחו (למשל חדר המיועד לקליניקה) ולכן רצוי ליידע את חברת הביטוח באשר לפעילות העסק בבית ולבחון אופציות שיאפשרו לבטח אותו מפני נזקים, גנבות וכיוצא בזה. רבות מחברות הביטוח מאפשרות זאת בתמורה לתשלום נוסף.

 

ביטוח אחריות מקצועית – מספקת הגנה על עסקים המתמקצעים בתחום מסוים, כדוגמת רפואה או עריכת דין, וחשופים לטעות או רשלנות בעבודתם. מקרי רשלנות מובילים לעיתים קרובות לתביעות משפטיות מצד הלקוחות, כך שבכיסוי זה חברת הביטוח תישא בהוצאות ההליך המשפטי ובהשלכות הכלכליות.

 

ביטוח נאמנות עובדים – מעניק הגנה ביטוחית לכל חברה או עסק החשופים פוטנציאלית לנזקים שייגרמו בכוונת תחילה ע"י העובדים. הכיסוי כולל מעילה, גזל, הונאה, העלמת כספים ו/או רכוש בעל ערך על ידי העובדים בעסק, כל עוד המעשה בוצע בכוונת זדון. סוג ביטוח זה מיועד בעיקר לעסקים שנמצאים במגע שוטף עם סכומי כסף גדולים ורכוש יקר.

איך תתכוננו למגפה הבאה?

מגפת הקורונה והנזק הכלכלי שהביאה עימה מציפה את השאלה המתבקשת – האם בית עסק יכול לבטח עצמו מפני המגפה הבאה? על פניו, הפוליסה שאמורה להגן על העסק במצב שכזה הוא "אובדן הכנסות" שבמסגרתה זכאי בעל העסק לפיצוי בגין השבתה עסקית אלא שחברות הביטוח מסתייגות ומוסיפות סעיף שלא כולל התפרצות מגפה.

 

עם זאת, ביטוח "כל הסיכונים", שעלותו יקרה מאוד, הוא היחיד שמזכה בפיצוי כספי בעת התפרצות מגפה אלא שחשוב לוודא שבמסגרת תנאי הפוליסה כתוב במפורש שהעסק יהיה זכאי לקבלת פיצוי בגין פגיעה עסקית הנובעת מהתפרצות מגפה כלשהי.

איך בוחרים ביטוח מתאים מבין שלל האפשרויות?

אופי העסק, תחום פעילותו, מיקומו, סוג האינטראקציה עם לקוחות והסיכונים המקצועיים הספציפיים הם רק חלק מהפרמטרים שיש לבחון בעת סינון סוגי הביטוחים שיספקו מעטפת מלאה עבור העסק.

 

הנה מספר צעדים שיעשו את הבחירה שלך פשוטה ויעילה יותר:

 

1. אחרי שהכרת את רשימת הביטוחים הקיימים לעסק, כעת נדרש להכין מפרט באשר לסיכונים הקיימים בהתאם לפרופיל העסק. ניהול נכון ומדויק יסייע מצד אחד לבחור ביטוחים נחוצים שיספקו מענה בעת הצורך ומצד שני, ימנע תשלום מיותר על רכיבים בביטוח שאינם רלוונטיים לסוג העסק.

 

כך לדוגמה, חנות פיזית המעסיקה עובדים ואינה מציעה את שירותיה באופן מקוון לא תזדקק לביטוח סייבר וביטוח אחריות מקצועית אך מנגד ודאי תידרש לביטוח מבנה, תכולה, אובדן הכנסה, חבות מעביד וצד שלישי. במקרה אחר, עסק מתחום הקייטרינג יידרש בנוסף להרחבה של הביטוח, כך שיכסה במקרים של הרעלת מזון שעלולה להיגרם מתוקף פעילותו השוטפת.

 

2. בחירת חברת ביטוח הפעילה בתחום הביטוח לעסקים, בייחוד אם זו מכירה את הענף הספציפי בו פעיל העסק ומבטחת עסקים בעלי אופי דומה. השוק מוצף בחברות ביטוח המציעות שירות ביטוחי לעסקים אך חשוב להקפיד בבחירה על חברה עם מוניטין בתחום העסקים וכזו המחזיקה ברקורד אמין.

 

חברת ביטוח שמבטחת עסקים בעלי אופי פעילות דומה, גם מבחינת גדול והיקף העסק, היא כזו המכירה את הצרכים הקיימים ועשויה לעיתים להציע ביטוחים רלוונטיים שלא חשבת או ידעת עליהם. יתרה מכך, חברת ביטוח מיומנת תדע לספק מענה מיידי ויעיל בעת הצורך.

 

3. התאמת הביטוח לתקציב העסק. תקציב הביטוח, כמו כל תקציב אחר בעסק, מוגבל במידה מסוימת ונועד לספק מענה מיטבי עד כמה שרק ניתן בסכום שהוקצב. סוכן ביטוח מנוסה ידע להתאים את התקציב לצרכים המהותיים מבלי "להעמיס" כיסויים שאינם נחוצים ולבנות חליפה ביטוחית אידיאלית לעסק.

 

חשוב לציין כי ברוב סוגי הביטוח קיימים כיסויים ממוקדים לפעילות העסק הספציפי, עניין שמוזיל את הפרמיה שהמבוטח נדרש לשלם אך עדיין מכסה על הסיכונים בצורה מיטבית. התייעצות עם חברתסוכן ביטוח הכרחית לשם כך.

כמה דברים חשובים לפני שאתם מתחייבים לסוכן הביטוח

– דאגו שתנאי הזכאות לכיסוי ייכתב במפורש בפוליסת הביטוח שלכם – הכוונה היא למעשה שאם רכשתם ביטוח נזקים וישנו חשש שהעסק עשוי להיפגע לדוגמה גם כתוצאה מנזקי ירי רקטות, כתבו זאת בצורה מפורשת וברורה בסעיף הרלוונטי כדי שלא תגלו חלילה בעת הצורך שסיבת הנזק לא כלולה בתנאי הכיסוי.

 

– מיקוח על המחיר ותנאי הפוליסה – מעבר לעובדה כי לעיתים מחיר הפוליסה ניתן למיקוח, חברת הביטוח מבקשת לרוב מהעסק כחלק מתנאי הפוליסה להתקין אמצעי מיגון (מצלמות אבטחה, מנעולים וכו') אלא שגם במקרה זה יש מרחב תמרון וגמישות כך שרצוי לנהל מולם משא ומתן לגבי השתתפות בעלויות מימון האמצעים הנדרשים לספיגת חלק מהעלויות.

 

אם אינכם מעוניינים להתקין חלק מהאמצעים, יש ליידע את סוכנות הביטוח ולדאוג לציין זאת בכתב מראש. אחרת, יכולה להישלל מכם הזכאות לפיצוי בטענה שלא קיימתם את חלקכם בהתחייבות.

 

– וודאו כי סכום הביטוח שנקבע תואם לערך המלאי הנוכחי ומספר העובדים – נוסף על כך, יש לקבוע מראש האם שינוי במספר העובדים או במלאי ישפיע על עלות הפוליסה, ובמידת הצורך להקפיד לעדכן את סוכן הביטוח ובהתאם את הפוליסה. ניתן לציין שהעדכון יתבצע אחת לשנה או יותר.

 

– דאגו לברר מראש תוך כמה זמן יתקבלו כספי הפיצויים – חשוב לברר גם מיהו איש הקשר בסוכנות שאמור לדאוג לכם בעת הצורך ושמולו תתנהלו בכל הקשור להליך הבירוקרטי שיידרש לקבלת תביעתכם. לידיעה, נהוג לתת פיצוי בטווח של חודש עד שלושה חודשים מקרות הנזק.

 

– האחריות מוטלת עליכם – כאשר אתם מתעניינים ברכישת פוליסת ביטוח לעסק, סוכני ביטוח יכולים להציע לכם אינספור הצעות אטרקטיביות לכאורה. ייתכן כי הם גם צודקים אולם האחריות על הבחירה מוטלת עליכם.

סימני אזהרה שחשוב לשים לב אליהם

– תקופת אכשרה – חברות ביטוח רבות קובעות לעיתים תקופה של מספר חודשים במסגרתה בעל הביטוח, לאחר שרכש את הפוליסה, אינו זכאי לפיצוי ביטוחי במקרה של נזק. המטרה היא שבעל העסק לא ינצל את הביטוח לרעה אם נקלע כבר לסיכון כלשהו. ניתן לבחון מול חברת הביטוח אם ניתן לקצר את התקופה והאם תשלום סמלי יביא לכניסת הביטוח לתוקף באופן מיידי.

 

– כפל ביטוחים לא בהכרח מבטיח פיצוי משתי החברות גם יחד – ישנם בעלי עסקים שמבטחים את העסק בכפל ביטוחי בשתי חברות שונות, במטרה לזכות בפיצוי מוגדל בעת הצורך. חלק מהחברות לא טורחות לעיתים ליידע את המבוטח כי בין עומס פרטי הפוליסה "מתחבא" סעיף שאומר שהחברה לא תשלם את מלוא הפיצוי במידה ובעל העסק כבר זכאי למענק מלא מחברת ביטוח אחרת.

 

– עדכון מראש של תביעות עבר בעסק – דאגו לעדכן את הסוכן מראש במקרה של מימוש תביעת ביטוח בשנים האחרונות. היעדר עדכון עלול לגרור טענה מצעד חברת הביטוח להעלמת מידע והתנערות מתשלום הפיצוי.

 

– כמעט אף עסק לא זקוק לביטוח המכסה את כל הסיכונים – יש הבדל בין ביטוח מקיף, שנפוץ יותר ומכסה את כל האירועים המפורטים בפוליסה, לעומת ביטוח "כל הסיכונים" שמכסה על כל נזק שעלול להיגרם. לרוב עסק אינו נדרש לביטוח הכולל את כל הכיסויים, גם אם חברת הביטוח "ממליצה" על כך. עם זאת, ניתן כאמור בכל סוג ביטוח לכסות נקודתית ציוד, אירוע או סחורה יקרת ערך וכך להימנע מתשלום על נוסף על כיסויים לא נחוצים.

השורה התחתונה

הרכבת מעטפת ביטוחית אפקטיבית דורשת מבעל העסק לבחור מבין המגוון את הביטוחים המכסים מפני הסיכונים הפוטנציאליים שקיימים ביחס לאופי וסוג העסק. כך למשל, מספרה שמעסיקה עובדים תידרש לביטוח מבנה, אובדן הכנסה, חבות מעביד ("תאונות עבודה") וצד שלישי. לחילופין, מפעל יצרני יזדקק בנוסף לביטוחים אלו גם לביטוח תכולה שיגן על המלאי הקיים ולביטוח מוצר שיכסה מפני נזק שעלול להיגרם ללקוח כתוצאה מהמוצר.

 

לסיכומו של עניין, הרשת הביטוחית כיום מציעה פוליסות ביטוח עבור כל בית עסק ובכל תחום בו פועל, בין אם מדובר בעסק קטן, גדול, פיזי או מקוון. נצלו בתבונה את הכלים שהובאו במאמר לרכישת ביטוח תואם שיהווה מעטפת מלאה ויבטיח שתזכו לשקט נפשי ועוגן כלכלי בעת משבר. בהצלחה.

נדב לוי

מתמחה בכל עולמות הפיננסים וההשקעות - שוק ההון, בנקאות, ביטוח, נדל"ן